nyheder

Alt du skal have styr på inden konfirmationen

At blive konfirmeret er en sjov stor fest, som kan være noget af det hyggeligste du oplever som ungt menneske. Det er en helt særlig dag, og for at du kan nyde den fyldt ud, er det vigtigt at være godt forberedt.

Der er nogle få ting, som du kan gøre for dig selv, for at gøre det hele meget nemmere. Har du syr på dem, kan du meget nemmere holde præcist den fest du altid har ønsket dig, dog kræver det lidt planlægning. Her kan du læse om nogle af de vigtigste ting du kan have brug for at have styr på, når du skal holde konfirmationsfest.

Det helt rigtige tøj

Noget af det der er det vigtigste, når det kommer til at planlægge festen, er at have det rigtige tøj på. Det er vigtigt at se godt ud på denne særlige dag. Derfor er det vigtigt at du starter i god tid, når du skal finde konfirmationstøj.

Konfirmationstøjet er noget som mange bruger lang tid på at finde, og som mange har stor glæde af at have på på dagen. Når du skal finde noget lækkert tøj, er der mange veje du kan gå. Du kan fx finde noget lækkert tøj i en brudebutik. De har ofte også mange forskellige konfirmationskjoler, og jakkesæt i din størrelse.

Tænker du lidt mere alternativt, kan du nemt finde noget lækkert konfirmationstøj, som er fra genbrug. Intet slår et lækkert vintagejakkesæt, eller en sød kjole fra 70’erne. På den måde kan du præge din konfirmation med din egen unikke stil.

Lad være med at gøre noget pinligt

Det kan være svært, og når man er teenager, kan det være svært, men du bliver nødt til at prøve på ikke at være så pinlig, særligt i året op til konfirmationen. Alt du gør, som er pinligt, kan blive brugt imod dig.

Derfor er det en god ide at holde op med at gøre dumme ting så hurtigt som muligt. Det er en god ide at starte med de mest åndsvage, som fx at tage et kviklån. Lån penge og få dem med det samme. Det kan god ske at det er sådan det fungerer, men ikke desto mindre, ved vi jo godt alle sammen at det er en dårlig ide. Der er mange der er blevet ruineret af kviklån i tidens løb, og du kan blive den næste hvis du ikke passer på.

Den slags dumheder, er altid sjove at snakke om i diverse taler. Vi kender også alle de drillende blikke vi kan få når der kommer en skarp bemærkning i en lejlighedssang. Det er altid pinligt at stå for skud, så undgå det.