Blogging

Derfor skal du prøve gele negle

Gele negle er en type kunstige negle, der ofte bruges som alternativ til de traditionelle akrylnegle. De er lavet af en speciel type polymergel, der bliver hærdet under UV-lys. Det er det, der giver dem deres karakteristiske glansfulde og langtidsholdbare finish.

En af de største fordele ved gele negle er, at de er både stærke og holdbare. Traditionelle akrylnegle har en tendens til at knække, og de er også meget almindeligt at få et hak i neglen, når man har akrylnegle. Gele negle kan derimod holde i op til flere uger uden at knække eller blive ødelagt på andre måder. De er heller ikke så tilbøjelige til at gulne eller falme med tiden, og det betyder altså, at de holder sig pænere i meget længere tid end akrylnegle.

En anden stor fordel ved gele negle er, at de generelt kan se meget mere naturlige ud end akrylnegle. Polymergelen, som de er lavet af, er nemlig meget mere fleksibel og formbar i konsistensen end akrylnegle. De kan meget nemmere bevæge sig og bøje sig med de naturlige negle, og det gør, at de faktisk kan se helt naturlige ud. Det gør også, at de ikke er så meget i vejen i din hverdag, som f.eks. akrylnegle kan være. Med akrylnegle skal du nemlig passe godt på med, hvad du foretager dig. Det skal du dog ikke på samme måde med gele negle. Du kan faktisk godt gå i gang med havearbejde uden at det går ud over sine gele negle.

Der er dog også nogle enkelte ulemper ved gele negle. For det første kan de godt være dyrere end akrylnegle. Det er dog især tilfældet, hvis du får dem lavet i en salon. Hvis du vælger at lave dem derhjemme med et gele negle sæt fra f.eks. Kandii, kan du faktisk spare en hel masse penge på dine negle på sigt. Det er nemlig en del billigere at lave gele negle derhjemme end det er at gå i salonen og få lavet enten gele- eller akrylnegle. For det andet kan det tage længere tid at påføre gele negle end akrylnegle, og det er selvfølgelig en ulempe, hvis du er utålmodig. Kandii har dog også fundet en løsning på dette problem med deres Easy Peasy Gel Tips, som allerede er formet på forhånd. De giver altså et pænt resultat på kortere tid uden at det går ud over kvaliteten af dine negle.

Alt i alt er gele negle en populær erstatning for akrylnegle. De er både stærke, holdbare og ser naturlige ud, og de kan faktisk holde i flere uger uden at de knækker eller bliver ødelagt på anden måde, også i en aktiv hverdag. Det er derfor helt sikkert et forsøg værd, hvis du godt kan lide at have lange, smukke negle.