artikel

Få en hyggelig tid med minigolf

Har du brug for at stresse af, eller bare nyde fritiden med en god omgang sport? Så skulle du måske tage et smut forbi Golfskoven med enten vennerne eller familen. Her kan du få et godt slag minigolf i Aarhus uden at skulle tænke på den stressfulde hverdag.

Du starter med at træde ind i en 3500 m2 stor golfskov, hvor hovedaktiviteten er minigolf. Det drejer sig om en 18 hullers bane, hvor alle kan være med. Udover minigolf tæller aktiviteterne også dart, pool, poolball, brætspil samt petanque.

Golfskoven er altså til for både en tur ud med vennerne/veninderne, hvor i skal ud og have noget minigolf, pool eller andet og have en øl eller to. Men Golfskoven er så sandelig også til for børnefamilien, der bare skal ud og have sig et slag minigolf på 18 huller og hjem igen.

Et miljø du næsten ikke vil hjem fra

Du er ikke i tvivl om, at det er stort, så snart du ankommer til Golfskoven – Golfskoven ligger i Højberg, lige i udkanten af Aarhus og er en stor hal du ikke kan se uden om. 

Golfskoven er 3.500 m2 indendørs natur, aktivitet og underholdning under samme tag. Hos Golfskoven kan i styrke sammenholdet og udfordre hinanden i adventure golf, pool, og petanque.

Når sulten og tørsten trænger sig på, så er der picnic borde samt mad og drikke. Der er flere hyggelige steder såsom Picnic baren i midten, bænkene ude i siden og lokaler i hjørnerne af Golfskoven. Her kan i stille sulten og tørsten med de saftige børgere, sprøde fritter samt øl eller sodavand. Selskabet fortsætter her og har i tid og lyst, findes der også diverse gratis brætspil i kan hygge jer med efter et hårdt slag minigolf.

Det hele handler om at hygge sig og nyde det gode selskab