nyheder

Fire dejlige planter, du kan købe til haven

Det er forår, og inden vi ved af det, så er det også blevet sommer. Det er en herlig tid, og det er også en tid, hvor man tilbringer mere tid i haven.

Det kan være, du trænger til at gøre din have lidt mere indbydende, før du virkelig har lyst til at bruge tid i den? Hvis du mangler lidt inspiration hertil, så kommer der her et bud på 4 planter, som du kan plante i din have.

Storkenæb – nem at holde

Hvis du vil have en plante, der er nem at holde, så køb kvalitets geranium nu. Geranium er en slags storkenæb, og disse er yderst gode at have i haven, fordi de er så nemme at holde.

De passer nemlig næsten sig selv. Du skal hverken sørge for at gøde eller vande planten, og den kommer alligevel til at holde i lang tid.

Ærter – for hyggens skyld

Du kan også vælge at plante ærter i haven. Det er noget så hyggeligt at have ærter i haven, fordi det er så hyggeligt at gå mellem ærterne og lede efter nogle, der er modne. Derudover så smager ærter jo også utroligt lækkert. Hvis du har børn, så vil de helt sikkert elske at gå på ærtejagt i haven.

Oliventræ – en glæde i mange år

Hvis du gerne vil have et træ, du kan beholde i mange år, så kan du vælge at plante et oliventræ. Det er vigtigt, at du ikke udskifter jorden, efter du har omplantet dit oliventræ. Det har godt af at få lidt citrus- og olivengødning, og så skal den helst stå i middelhavsjord.

Jordbær – dejlig smag

Hvis du gerne vil gøre din have virkelig lækker, så kan du plante jordbær i den. Så kan du gå ud og hente jordbær til at putte på din morgenmad eller til at nyde med fløde.

Mangler du penge?

Lån hurtige penge hvis du mangler penge til at indfri din havedrøm. Det er nu, din have skal være lækker, for det er jo altså nu, den skal i brug.