artikel

Giv et legekøkken i 1 års fødselsdagsgave

Den første fødselsdag er altid den mest specielle, ligesom den første jul, det første nytår, det første skridt osv. Derfor er det også vigtigt med en betydningsfuld og nyttig gave. Et legekøkken er den perfekte 1 års fødselsdagsgave, da barnet lære at gå efter den alder. Barnet vil kunne støtte sig op af køkkenet, og lære at stå på sine ben på den måde. Gaven vil kunne bruges mange år fremadrettet, da det er hyggeligt, at stå og lave legemad i legekøkkenet alene eller med vennerne. Legekøkkenet vil give barnet kendskab til en masse nye ting som madvaner, retter og tidspunkterne mor og far står i køkkenet på. Se de skønneste legekøkkener på https://littlehappy.dk/legekoekken.

En nyttig gave mange år frem

Børnekøkkenet vil være nyttigt mange år frem for barnet. Fra en tidlig alder er det vigtigt den lille lære, hvordan man bevæger sig og står stabilt uden at vælte – og det skal man bruge støtte til i starten. Legekøkkenet vil være en perfekt støtte til barnet. Når forældrene laver mad, da barnet kan lege i legekøkkenet ved siden af. Det afstresser forældre, da barnet kan underholde sig selv, ved at efterligne mor og far i køkkenet.

  • Barnets første skridt: Barnets første skridt er i særdeleshed en vigtig begivenhed. Køkkenet lære barnet at rejse sig og stå selv, da barnet kan støtte sig til køkkenet, indtil den dag den lille beslutter sig for, at begive sig ud i, at stå selv.
  • En god gave: En god gave til en 1 årig er noget, som kan bruges nu og som stadig er brugbart senere hen. På den måde skal legetøjet ikke skiftes ud, og man sikrer sig, at legetøjet kan bruges til noget.
  • Se barnet lære: Se hvordan den lille begiver sig ud i at lave retter i køkkenet, går fra køkkenet til far eller mor eller bruger det lille legekøkken på en helt 3. måde

Hvad kan et legekøkken gøre for dit barn?

Et legekøkken kan give timevis af leg, samtidig med at barnet lære om forskellige madvare, og giver kendsskab til forskellige madvaner, retter og forskellen på morgen- middag- og aftensmad. Børn vil ofte gerne være ældre end de egentlig er. Et legekøkken vil give en voksen og derfor tilfredsstillende følelse til barnet gennem leg. Man kan hele tiden få nyt tilbehør til legekøkkenet, på den måde bliver køkkenet i sig selv aldrig kedeligt, fordi man altid vil kunne opgradere det.