nyheder

Gode råd til selvforkælelse i julen

Julen er en hektisk tid for os alle. I december måned er fokusset oftest på vores medmennesker og næstekærlighed. Det er selvfølgelig godt og vigtigt. Det resulterer dog desværre i, at folk glemmer at prioritere sig selv.

 

Mange mennesker kan føle sig deprimerede og udbrændte i december. Det er netop, fordi man glemmer at prioritere sig selv. Den bedste måde at få det godt på, er ved at prioritere sig selv først.

Forkæl dig selv med en sjov julekalender

Et område hvorpå du kan forkæle dig selv i december er med en særlig julekalender. Det kan være en sjov julekalender eller en, hvor det er din yndlingsting, der er i. Der findes utrolig mange varianter af julekalendere, så der er helt klart en, der passer til dig.

Vind i online julekalender og giv dig selv en ekstra julegave! Med en online julekalenderkonkurrence, kan du vinde gaver til dig selv. Så sørger du for en ekstra julegave til dig selv. Det er oftest gratis at deltage i sådanne konkurrencer, så der er intet at tabe.

Tag ud

En anden måde, hvorpå du kan forkæle dig selv, er ved at tage ud. Det kan være utroligt drænende at sidde derhjemme hele tiden.

Du kan både tage ud alene eller med en, du holder af. Det afhænger helt og aldeles af, hvad du har lyst til. Dette handler jo netop om at lytte til dig selv og prioritere dig selv.

Du kan fx tage ud at spise, så du slipper for selv at stå i køkkenet. Hvis du bor i Nordjylland, kan du tage på Bones Aalborg. Her kan du få lækker mad til en fornuftig pris. Det kan også være et godt afbræk fra al julemaden.