Vi er alle træt af at høre om, man skal spise sundt, kun salater, ingen kød, men masser af proteiner, og ingen dyr, og så alligevel dyr. Det giver aldrig nogle mening og de skifter hele tiden imellem, hvad der er sundt og hvad der ikke er. Læs her om at være nogle lunde sund og hvad sund mad er her.

Sund mad er ikke bare salat

Det er rigtig ærgerligt, at alt for mange tror, sund mad kun handler om at spise grønt. Det bliver ethvert menneske hurtigt træt af.

Så det klart man ikke kan holde sig sund mere end en uge. Men sund mad er altså ikke bare salat. Faktisk er sund man et vidt begreb. Det er ikke kun dyre bønner og økologiske avocadoer der vil kræve et kviklån online, bare for avocadoerne. Fremfor alt muligt andet lækkert.

Sundhed og sund mad, skal bare overholdes nogle lunde. Du behøver ikke gå fuldstændig amok. Du skal bare sørge for at overholde dit maks. kalorie indtag sådan ca. Det er okay hvis du en gang om ugen, måske fredag aften, går lidt over.

Det handler om at leve et sund liv, det meste af tiden. Man behøver ikke droppe pizzaen for altid eller aldrig få fredagslik igen.

Proteiner, vitaminer og alt sådan noget, er meget vigtig for din sundhed. Derfor er flere også begyndt at tage piller med vitaminer eller bruge proteinpulver i hverdagen.

Det kan også være meget godt for dig. Så gå ud og køb stort på proteinpulver og vitamin piller. Så lån penge rentefri, så du kan komme i gang med det sunde liv nu, og ikke bekymre dig om penge.

Hvad er sund mad så?

Hvad er sund mad? Det er et svært spørgsmål. Det er mad der giver dig ernæring. Det er mad du kan lide, men som hverken indeholder for mange kalorier, salt, sukker eller mættet fedt.

Men du kan godt få flæsk med persillesovs og kartofler til aftensmad. Så længe du tager en normal portion og ikke overspiser.

Til morgenmad kan man lave bagt havregryn. Dette er en ny trend, du kan læse meget mere om på nettet. Du kan også lave smoothie bowls, også en rimelig ny trend, eller du kan bare spise yoghurt med mysli.

Sund mad kan være mange ting. Men i sidste ende handler det om at være nogle lunde sund, ca. hver dag. Så burde du være okay kørende.

Comments are closed.