LeBron James er en af de mest succesfulde og populære basketballspillere i verden. Han har spillet for nogle af de bedste hold i NBA, herunder Cleveland Cavaliers og Los Angeles Lakers. Han er fire gange NBA-mester og er tre gange blevet kåret som NBA Finals MVP. LeBron er også en af de bedst betalte atleter i verden med en anslået nettoformue på 450 millioner dollars.

Så hvordan blev LeBron James en af de største basketballspillere nogensinde?

Det hele startede, da han blev født den 30. december 1984 i Akron, Ohio. LeBrons far, Anthony McClelland, var ikke meget til stede i hans barndom. Hans mor, Gloria James, var nødt til at opfostre ham og hans to søstre alene. Gloria gjorde sit bedste for at forsørge sine børn, men hun måtte ofte flytte rundt med dem til forskellige hjem og kvarterer. LeBron gik ofte i skole uden morgenmad, fordi der ikke var penge nok til mad.

På trods af disse udfordringer klarede LeBron sig godt i skolen og var en god atlet. Han spillede fodbold og basketball i sin opvækst. Da han gik i femte klasse, var han allerede 1,80 meter høj! Hans højde og atletiske evner hjalp ham til at blive bemærket af lokale ungdomsbasketballtrænere.

LeBron begyndte at spille organiseret basketball, da han var ni år gammel. Han blev hurtigt en af de bedste spillere på sit hold. Da han gik i gymnasiet, var LeBron en af de bedste basketballspillere på gymnasiet . Han førte sit hold til statsmesterskabet som junior. LeBron blev også udnævnt til Ohio’s Mr. Basketball to gange.

I 2003 meldte LeBron sig til NBA-draft. Han blev udtaget som nummer et af Cleveland Cavaliers. LeBron blev hurtigt en af de bedste spillere i ligaen. Han blev kåret som årets rookie og førte Cavaliers til deres første playoff-deltagelse nogensinde.

LeBron fortsatte med at forbedre sig gennem hele sin karriere. Han vandt sit første NBA-mesterskab med Miami Heat i 2012. Derefter vendte han tilbage til Cavaliers og vandt endnu et mesterskab med dem i 2016. LeBron er også blevet udnævnt til MVP i NBA-finalerne tre gange (2012, 2013, 2016).

LeBron spiller stadig på et højt niveau i dag. Han er i øjeblikket i gang med sin 17. sæson i NBA. Han har ikke vist nogen tegn på at sætte farten ned og betragtes stadig som en af de bedste spillere i verden.

LeBron James er en af de største basketballspillere nogensinde. Han har overvundet mange udfordringer i sit liv for at blive en succesfuld spiller og person. Hans historie er en inspiration for alle.

Find aktuelle rabatkoder til Spartoo her.

Comments are closed.