nyheder

Kom let i form på din egen motionscykel

Corona har påvirket folk meget forskelligt. Nogle har taget kontrol over situationen i ”hjemmeisolation”, med at komme i form og få styr på sin kost.

Andre har haft svært ved at kunne styre sig selv, når man bare sidder derhjemme og ikke rigtig kan komme ud, og man keder sig, hvor vægten måske er gået den anden vej.

Tag kontrol

Det er her hvor man kan tage kontrol igen, samtidig med at være opdateret på alle ens yndlings tv-serier, på forskellige streamingtjenester og i fjernsynet. En motionscykel kan være svaret, sågar en til billig pris.

Man kan sætte sig op på den og cykle afsted i sit eget tempo, imens at fjernsynet kører. Om man cykler hurtigt eller ej, så er lidt motion altid bedre end ingen motion.

Man kan ofte finde gode tilbud og udsalg på motionscykler online. Læs mere om det på Motionsfeltet.dk.

Selv hvis man ikke er så meget til en traditionel motionscykel, så kan man også få en siddecykel, så man stadig får bevæget sig og gang i blodcirkulationen, selvom at man sidder ned i sofaen eller lænestolen.

Multitasking af fineste form

Det kunne have haft været en nødvendighed for mange at finde nye måder at finde ro i hjemmet på, uden at blive sindssyg, nu hvor at man helst skulle blive hjemme. Mange fandt nok ud af, at fjernsynet eller at sidde ned og slappe af med en god bog eller andet, blev en langvarig løsning.

Derfor er det nok svært, både at begynde at blive mere aktiv igen, samtidig med at man skal løsrive sig fra fjernsynet eller bogen. Det er her igen, et perfekt kompromis af begge ting. At motionere foran fjernsynet, eller med bogen på styret. Man skal heller aldrig, bekymre sig om det svingende danske vejr.

Der snakkes altså om multitasking af fineste form, både at få noget tiltrængt motion, imens at man ser den nyeste episode eller film på fjernsynet, eller at man bare ikke kan løsrive sig fra sin krimi.

Det er nemt og hurtigt at hoppe ind og købe en motionscykel. Hvis økonomien også har været ramt af Corona, skal man heller ikke frygte her. Billig pris og masser af tilbud og udsalg, giver mange valgmuligheder, selvom at pengene er få.