Featured

Lær noget nyt hver måned

Vi ved alle sammen hvor vigtigt det er at vi træner vores krop. Vi skal spise sundt og dyrke motion jævnligt – det får vi hele tiden af vide. Det er dog ikke ofte, at vi får af vide, at vi skal træne vores hjerne. Ligesom det er vigtigt at du træner din krop og holder den sund, er det ligeledes vigtigt at du træner din hjerne, og også holder den sund. En måde du kan træne din hjerne på, er ved at lære nye ting. Du kan f.eks. sætte dig et mål om, at du vil lære – eller begynde at lære – noget nyt hver måned. Nogle ting kan du sagtens lære på en måned, andre tager tid.

 

Ideer til hvad du kan lære

Er du med på ideen om at lære noget nyt hver måned for at holde din hjerne skarp, men mangler ideer til hvad du skal lære? Så læs med her, hvor du får en lille håndfuld gode ideer. Så er det ellers bare om at vælge nogle ud og komme i gang. God fornøjelse!

 

Lær at lave flødeboller

Lær at lave danskernes favorit sukkersnack nummer 1, nemlig den famøse flødebolle. Du kan sagtens finde en opskrift på nettet, men det at lave flødeboller kræver teknik og snilde. Den bedste måde at lære det på, er derfor at tage et flødebollekursus, og lære det af en rigtig flødebolle ekspert. Du kan finde gode flødebollekurser på flodebollekursus.dk, både i Århus, København og andre steder i Danmark.

 

Lær at spille på et instrument

Det at lære at spille på et instrument, tager ofte mere end en måned. Du kan dog sagtens begynde på det, og så øve dig jævnligt. Du vælger selv om du vil lære at spille guitar, trommer eller noget helt tredje. Der er masser af gode videoer op nettet du kan lære fra. Alternativt kan du hyre en lærer, som er ekspert i det instrument du ønsker at lære at spille på. Det er mange gange den bedste og hurtigste måde at lære at spille et nyt instrument på.