artikel

Malinee er din fodpleje og skønhedsklinik

I Malinees skønhedsklinik i Brejning nær Børkop tilbyder vi en bred vifte af behandlinger indenfor skønhed og fodpleje. Klinikken er hyggelig, behagelig og imødekommende og du vil blive mødt af den altid smilende Malinee, som er topprofessionel og stærkt engageret i at give dig den bedste oplevelse. Læs mere om Malinee på klinikkens hjemmeside: https://malinee.dk/ . Her i klinikken får du de allerbedste og mest vidunderlige behandlinger, lige fra farvning af bryn og vipper til laserhårfjerning i ansigtet.

 Malinee har mere end 20 års erfaring og er meget professionel og søger at du får en rigtig dejlig, afslappende og ikke mindst fantastisk behandling. Ud af de mange behandlinger vi tilbyder kan vi nævne forbehandlinger, ansigtsbehandlinger, hårfjernings med SHR, voksbehandlinger, thai fodmassage og naturligvis tilbyder vi også en lækker omgang Shellac eller Vinylux til neglene, både hænder og tær. Vi er nærværende og ønsker at forkæle dig med fornyet energi gennem skønhedspleje som vi sætter en kæmpe ære i.

Malinee sikre sig også altid at være med på den nyeste teknologi og de nyeste behandlinger. Malinee tilbyder blandt andet laserhårfjerning med SHR, som står for super hair removal, som er en meget mildere laserbehandling end den klassiske IPL. Ligeledes kan SHR også fjerne lyse hår fra lys hud, som vi for eksempel ser i ansigtet. Den kan også benyttes på mørk hud, begge scenarier kan IPL metoden ikke konkurrere med. Læs mere her: https://malinee.dk/shr/. Malinee tilbyder også den meget populære og effektive ansigtsbehandling Skin Jet som den eneste i hele Trekantområdet.

Slutteligt kan også nævnes at der tilbydes fod behandlinger i klinikken. Fod behandlingen tilbydes både med og uden fodmassage og begge efterlader dine fødder bløde og fugtet. Du kan i forbindelse med fod behandlingerne også tilkøbe Vinylux eller Shellac lakering af tæerne. Yderligere tilbydes der også fodpeeling og maske, samt paraffinbehandling af fødderne, som afhjælper på enormt tør og revnet hud. De mange fod behandlinger kan du læse mere om her: https://malinee.dk/fodbehandlinger/.