artikel

Mig og min kones nye lejlighed

Jeg er en 30-årig mand der bor sammen med min kone. Vi har to små børn sammen. En søn på 8 år, og en datter på 5 år. Vi bor i en lejlighed på Østerbro, so vi lejer. Vi har boet her i cirka 3 år, men vi føler at det på tide at vi finder noget nyt. Lejligheden er for lille, og der er for trængt. Vi har brug for mere plads. Min kone har sagt det til mig flere gange, at hun gerne vil flytte. Det har bare været svært for os at finde en lejlighed, vi begge kunne lide. For denne her gang, så vil vi købe en lejlighed, og ikke leje en længere. Så vi ville være sikre på vi fandt en vi begge ville kunne lide, fordi vi ville tage et stort lån for at købe det. Vi havde været ude og se på flere forskellige lejligheder, men vi havde aldrig fundet en vi begge kunne lide. Vi skulle ud i næste uge kigge på en lejlighed på Nørrebro. Det kunne være at det var noget for os. Der gik så en uge, og vi tog ud for at kigge på lejlighed. Som det så ud indtil videres, var vi tilfredse. Vi stod ude ved parkeringen, og vi elskede området. Der var dejligt med ro, og det var et smukt sted. Vi blev så inviteret ind i lejligheden. og det hele så bare godt ud. Der var store værelser, nok til vi alle kunne få et hver. Der var et stort og smukt køkken som mig og min kone elskede. Vi begge elsker nemlig at lave mad så der ville vi bruge meget tid. Det endte med at vi tog et godt lån fra Letfinans, og købte lejligheden, og det var vi så glade for. Det var vores bedste beslutning nogensinde.