artikel

Sådan bliver du klogere på investering, så du kan fokusere på din sport

Investeringer er noget, man skal holde øje med og lære mere om hele tiden, fordi ting kan ændre sig meget hurtigt på markederne. Der findes en række hjemmesider, som du kan bruge til at gøre processen en del nemmere for dig selv. Disse kommer vi ind på her. Listen kommer til at være både danske og engelske kilder.

Vi giver dig 3 hurtige tips, så du ikke skal bruge for lang tid på denne artikel. Derudover får du hurtigt information fra nedenstående kilder – så du kan bare fokusere på din sport.

YouTube videoer

Det giver måske sig selv, men YouTube videoer er faktisk en af de nemmeste måder at holde sig opdateret omkring finans, investering og lignende. Man kan abonnere på kanaler, der hver dag kommer med små nyheder om de ting, der sker. Har man et specielt fokus kan man med fordel abonnere på en kanal med samme fokus. Der findes også rigtig mange YouTube kanaler, hvor deres primære fokusområde er kryptovalutaer.

Læs på danske blogs

Måske følger du allerede en eller flere danske blogs, hvor de skriver om investeringer. Der er dog nok plads til lidt flere, og en af disse kunne være følgende side: https://neap.dk/. Derinde har de for nylig skrevet om, hvordan negative renter påvirker danskerne og meget andet. Perspektivet er altså dansk og et meget godt supplement til de andre punkter på denne liste. Har du andre forslag, så kan du skrive dem i kommentarerne under denne artikel.

Reddit og andre fora

Reddit er nok et af de største online fora, og der er mange investorer på det medie. Der bliver dagligt diskuteret, hvilken aktie eller kryptovaluta, der kommer til at stige meget i den nærmeste fremtiden. Reddit kan virke useriøst, men der er faktisk mange seriøse og kloge brugere derinde, som man sagtens kan lære noget af. Noget af det bedste ved Reddit er selvfølgelig også, at du selv får lov til at deltage i diskussionen – dette kan du ved at stille spørgsmål eller komme med brugbare svar. Der er mange muligheder på Reddit.