nyheder

Sådan gør du, hvis bilen bryder sammen

Der er ikke noget mere træls, end når man er på tur og bilen pludselig bryder sammen. En ting er at det er dyrt, men en anden ting er at det er virkelig besværligt. Det sætter en pludselig pause på turen, og det kan være svært at vide hvad man så skal gøre. Falck har travlt, og det kan derfor tage lang tid før de kommer. Hvis man f.eks. er på tur med hele familien, er det ikke sikkert man lige har overskud til sådan en usikkerhed og ventetid. I sådan en upraktisk, og utryg situation, kan det godt være rart at være så forberedt som man nu kan være.

 

At være på den sikre side

Man ved selvfølgelig aldrig hvornår uheldet er ude. Det kan være man har en gammel bil, og bare kører og venter på det. Men det kan desværre også være sådan, at den nye bil, som kommer lige fra syn hos mekanikeren, bryder sammen. Derfor er det også rart at være så sikker som muligt. Det kan nemlig være en utrolig stressende situation at stå der i kanten af vejen, med børn og hund i bilen. Især hvis man er uforberedt.  For at forebygge en sådan situation, kan man evt. tilmelde sig et abonnement hos FDM. De vil fjerne den værste stress, hvis uheldet er ude. Det kan derfor være alle pengene værd at være på den sikre side.

 

Det sker der, når uheldet har været ude

Hvis nu uheldet er ude, og du er så heldig at være medlem af FDM, kan de hjælpe med mange forskellige ting. Du kan tilkøbe forskellige abonnementer, i forhold til dine behov. Du kan både sørge for tjek inden skaden er sket, så du forhåbentlig helt slipper for at stå i den situation. Men hvis du gør, vil der komme en fra FDM og hjælpe dig hurtigst muligt. Enten kan de forhåbentlig hurtigt fikse det, og ellers vil de kvit og frit hjælpe dig til en mekaniker efter eget valg. Så kan du være sikker på at føle dig tryg, og kan få fikset bilen et sted, hvor du ved de har styr på det. Du kan også tilkøbe den helt store pakke, og herved få hjælp til dækskift og opbevaring, både forår og efterår. Du kan faktisk få hjælp til næsten alt du har brug for i forhold til din bil, hvilket kan være en kæmpe byrde af skuldrene. Så er du sikret både inden og efter skaden er sket. Bliv medlem af FDM vejhjælp hurtigt og nemt allerede i dag, så slipper du for bekymringerne. Dig, familien og hunden kan dermed tage trygt på ferie, og kan være sikker på professionel hjælp hvis noget skulle gå galt.