artikel

Sådan undgår du at miste din fiskemagnet!

Hvis du får din magnet til at side fast, kan det være meget frustrerende. Det sker for alle, men vi har et par tips til at hjælpe dig med at komme løs og hente din magnet og gemme den til endnu en dag med magnetfiskeri!

Husk kendte forhindringer

Ligesom enhver anden livssituation er det vigtigt at kende dine omgivelser under magnetfiskeri. Problemet med magnetfiskeri er, at du ikke kan se under vandet. Du bliver nødt til at tænke på vandmængden.Hvis du ved, at der er et køretøj under vand, så undgå det. Vær forsigtig omkring stubbe og rødder. Hvis du magnetfisker i en kanal eller et industrielt vandområde, skal du sørge for at holde dig væk fra metalgitter, porte, låse osv.

Få et godt reb!

Med magnetfiskeri er det meget let at blive fanget af magneten og glemme rebet. Rebet er lige så vigtigt! De fleste kits leveres med et billigt, svagt reb, der klikker første gang, du finder noget. Det nytter ikke noget at have en 300 kg. fiskemagnet, når dit reb kun har en trækstyrke på det halve. Sørg for at få et tykt flettet reb. Vi anbefaler et flettet nylontov. Der er ingen fibre stærkere end nylon, og de er modstandsdygtige over for råd. Polypropylen reb er også gode til magnetfiskeri. De vil aldrig rådne, og de flyder!

Hvis du ønsker at købe udstyr til dit magnetfiskeri, som du kan være sikker på holder, så besøg Treasurehunter.dk. Hos Treasurehunter.dk finder du det bedste udvalg af både reb og magneter til magtenfiskeri. Besøg webshoppen i dag, og shop udstyr til dit næste eventyr i den bedste kvalitet. 

Trækhastighed

Normalt når du griber noget, er det en god idé ikke at rykke, men langsomt trække i dit bytte. Kræftige ryk kan få magneten til at rive sig fri og lægger spændinger i rebet over tid. Det kan resultere i, at dit reb knækker, eller at knuden løsner sig. Dette kan dog være risikoen værd, hvis din magnet sidder fast. Et hurtigt ryk kan være præcis det, du har brug for. Målet er at få din magnet til at rive sig fri, så du kan hente den.