nyheder

Skab fredagshygge med hindbær kager og tv-hygge

Der er intet bedre, end når man har lavet skønne fredagsplaner, som man kan gå og glæde sig til hele ugen. Hvis du mangler en idé til, hvad du kan lave en fredag aften, er en aften på sofaen med godt selskab, godt tv og lækker kage altid en sikker vej at gå.

 

Kageopskrifter

De fleste mennesker elsker kage – om ikke andet er der så mange forskellige opskrifter, at det burde være til at finde noget, som dine gæster kan lide. Du kan for eksempel finde forskellige opskrifter på hindbær kager, som du kan bage og servere for dine gæster. Kage med frugt eller bær falder ofte i god smag, fordi den type af kager er lidt friske. Lidt frisk frugt ved siden af er også en god idé.

 

Streamingtjenester

Det er hyggeligt at samles om tv’et, hvad end det er fredagsafsnittet af éns yndlingsserie, som man samles med familien om at se, eller det er en filmaften, der holdes med vennerne. Hvis man er mange samlet, som skal holde filmaften hele natten, er det skønt, når man har mulighed for at udvide sine muligheder med streaming.

 

Det kan være svært at finde noget, som alle gæsterne til en filmaften har lyst til at se, men et godt sted at starte er at finde et sted, hvor der er mange forskellige film og serier. Du kan finde nye streamingtjenester på nettet, og på den måde er det nemt at finde en film eller serie, som er ny for alle, og det er sjovest at se noget, som ingen af gæsterne har set før, hvad end det er serier eller film, i er faldet for.

 

Inviter gæster

Det er de færreste mennesker, der ikke synes det er hyggeligt med en filmaften, så det er nærmest alle, man kan invitere med til det. Det kan være, du har en venneflok, som gerne vil mødes og synes det er hyggeligt med en aften med godt selskab og god film.

 

Kage smager endnu bedre efter træning

Hvis dine gæster holder af at være aktive, kan det være, at du kan lokke dem med på en løbetur eller en omgang træning i haven, inden i skal bruge en hel aften eller nat på at sidde stille og spise kage. At sidde og se en film og spise kage føles endnu bedre efter en god træning, og det sociale i at træne sammen gør jer også tættere, så der er flere gode grunde til at lokke dine venner med på en løbetur, inden i starter jeres filmaften.