nyheder

Spar penge ved at skabe gode vilkår for dine medarbejdere

Der er mange virksomhedsejere, der glemmer, at hele deres virksomhed kun fungerer, fordi de har en række medarbejdere, der trofast møder op og klarer de opgaver, der er essentielle for, at du kan få virksomheden til at køre rundt.

Hvis du er en af dem, så er det på tide, at ændre dit mindset. Du kan nemlig spare penge ved at huske på netop hvor værdifulde dine medarbejdere er og ved at skabe så gode vilkår som overhovedet muligt. Læs mere om hvordan du gør lige her.

Skab et godt sammenhold – inviter til firma frokost

Der er to former for firma frokost, som du med fordel kan investere i. Først og fremmest er der den daglige. Ved at sørge for, at dine medarbejdere får frokost på firmaets regning hver dag – eller mod betaling – så skaber du et bedre sammenhold idet at de kommer til at sidde ned og snakke sammen hver dag.

Den anden form for firma frokost er den du inviterer dem til udenfor arbejdstiden. Du kan bestille frokost til dit firma for at skabe nogle mere uformelle bekendtskaber og venskaber.

Når du skaber bekendtskaber og venskaber mellem dine medarbejdere, så vil de være mindre tilbøjelige til at udføre halvt arbejde. Halvt arbejde påvirker nemlig dem, der skal have hænderne i det næste gang, og det vil den almindelige borger ikke byde en af sine venner.

Vis at du sætter pris på dine medarbejdere

En firma frokost viser også, at du sætter pris på dine medarbejdere. Og at blive sat pris på er utroligt vigtigt.

En medarbejder, der ikke føler sig værdsat, vil ikke være loyal overfor virksomheden. Så snart de får et bedre tilbud, vil de springe til – og måske søger de dem endda selv.

Hver gang du skal lære en ny medarbejder op, så mister du penge. Først og fremmest skal du nemlig betale nogen for at lære dem op, og derefter vil der også være en periode, hvor de arbejder langsommere end en, der har fået det ind under huden og kan det på rutinen.

En firma frokost er altså væsentligt billigere end hvis du ofte skifte medarbejdere fordi de finder bedre tilbud.

Tag imod både ris og ros

For at skabe de bedste vilkår for dine medarbejdere, så er det vigtigt, at du hører på både ris og ros. Det er trods alt dem, der ved, hvad de mangler eller hvordan du kan skabe bedre forhold.

Selvom en firma frokost er en god måde at skabe både forhold og vise, at du sætter pris på det arbejde, som de leverer, så er det altså ikke nok, hvis de for eksempel føler sig overbebyrdede eller har en ide til, hvordan noget kan effektiviseres.

Ideer til at effektivisere igennem investeringer er også utroligt værdifuldt for dig, idet at du kommer til at tjene mere i sidste nede ved at skabe bedre systemer.