artikel

Suppler din træning med Sportsmassage

Sportsmassage er en populær behandlingsform, som mange benytter sig af for at opnå bedre restitution efter træning. Men massage kan også bruges før træning, hvis du ønsker at optimere dine præstationer. I denne artikel vil vi komme ind på, hvorfor sportsmassage kan være en god ide – uanset om du er nybegynder eller elitetræner.

Massage før træning

En af de primære fordele ved at modtage massage før træning er, at det kan øge blodcirkulationen i kroppen. Dette har en række positive effekter da øget blodcirkulation før, under og efter en træning.

– Forebygge skader

– mindske muskelømhed

– forbedre præstationsevnen

Massage efter træning

Når du har gennemført et træningspas, er der stor sandsynlighed for, at dine muskler er hårdt brugte og måske endda ømme. Dette er helt normalt, men det betyder også, at din krop har brug for restitution for at komme sig over træningen. Sportsmassage efter træning kan hjælpe med at

– mindske muskelømhed

– forbedre blodcirkulationen og lymfedrænet

– stimulere stofskiftet så affaldsstoffer hurtigere bliver udskilt fra kroppen

Sportsmassage er altså en effektiv behandlingsform, som kan være med til at forbedre din restitution både før og efter træning. Vi anbefaler derfor, at du supplerer din træning med jævnlige sportsmassager for at optimere dine præstationer og mindske risikoen for skader.

Derfor bør du gøre det

Sportsmassage kan have en positiv effekt på både restitution og præstation. Hvis du ønsker at supplere din træning med sportsmassage, anbefaler vi, at du kontakter en professionel massør hos Zency, for at få den bedste behandling. På denne måde er du sikker på, at du får den optimale effekt af behandlingen.

Når du skal have sportsmassage, kan det være en god ide at have nogle forberedelser med til massøren. På denne måde er du sikker på, at massøren kan give dig den bedst mulige behandling, fortæl, hvilken sport du udøver, så de rette muskler kan få deres opmærksomhed.