Blogging

Tips til at gøre økonomien mindre presset i julen

Julen er en tid hvor de fleste presser kontoen til det yderste!

Der findes dog en noget smartere måde at købe på, end at tømme kontoen til den går i minus. Du kan nemlig uden stort bøvl købe ind på afbetaling i over 3000 butikker med systemet som Viabill. Du skal blot tilmelde dig med nem id og straks er du igang. 

Det smarte er at du kan flytte din betalinger til måneder hvor du ikke sidder så stramt i det. Det betyder at du får lidt mere luft i de måneder der er hårde. Måneder som julen hvor der skal købes en masse gaver. 

Du kan bruge denne betalingsmåde i over 3000 butikker i Danmark. Du kan stort set købe alt mellem himmel og jord på denne måde. Uanset om det er tøj, sko, legetøj, tv, iphone, vinterdæk, medicin, mad, frækt lingeri og endda sexlegetøj

Du køber alle de ting du skal bruge og samler så købene som en afbetaling. Det betyder at du slipper for kviklån og forbrugslån med dyre oprettelser. 

Hvordan virker det ?

Det er utrolig nemt at bruge. Når du har oprettet din konto er stort set igang. Så kan du i de forskellige webshops vælge den pågældende betalingsmetode. Dermed flytter du købet fra din almindelig konto over på den du kan afbetale på. Det svarer lidt til at oprette en kassekredit. 

Alle de køber du laver samles nu og du kan så afgøre hvor hurtigt du vil afbetale. Du sætter selv det antal måneder skal afdrages på og dermed deles det så op i små bidder. Har du f.eks. købt for 5.000 kroner, så kan du dele det op i 10 måneder og afdrage med 500 kr hver måned. Der kommer selvfølgelig lidt rente på, men det er ikke andet end hvad du ville have fået ved overtræk.