Alle tror, at deres job er det mest krævende og stressende i verden. Men hvis du arbejder et 9-5 job på en computer, har du det generelt ret godt. Mange mennesker vælger at forfølge disse fysisk og følelsesmæssigt belastende karriereveje på grund af den tilfredshed, de får ved at vide, at de har haft en gavnlig indvirkning på samfundet. Fortsæt med at læse og se på de ti sværeste job i verden.

Elektrisk arbejder

Det er svært at forestille sig en verden uden magt elselskab holder vores verden i gang og bevæger sig fremad ved at drive vores hjem, virksomheder, skoler og fabrikker. Vi ville ikke have noget af dette uden det vigtige job som elektriske fagfolk! Når du tænker på en elektriker, forestiller du dig normalt en mand eller kvinde, der kablede op til dit hus for strøm, installerede en ny stikkontakt eller forbedrede din garage elektriske boks.

Chefkok

Arbejde i et køkken kræver, at kokken står og bevæger sig rundt i mindst 8 timer. Han vil også blive bedt om at løfte tunge gryder med mad, bære store poser med mad og lagre walk-ins med mad, som alle lægger en belastning på din krop. At arbejde i køkkener er varmt, overfyldt og farligt, især under morgenmad, frokost og middag rush, når kokke forbereder lækker ris i wokpande og skurrer rundt i køkkenet og fylder ordrer.

Brandmand

En brandmands opgave er at beskytte offentlighedens liv i potentielt livstruende situationer. De er tilgængelige 24 timer i døgnet, syv dage om ugen for at reagere på situationer som bilulykker; vand redninger; kemiske udslip; og selvfølgelig brande. De arbejder meget hårdt, og deres job er svært, risikabelt og ofte ekstremt stressende, men det giver også en stor mængde arbejdsglæde.

Sanitetsarbejder

Sanitetsmedarbejdere udsættes for ubehagelige lugte og urene forhold. Deres arbejdstid kan også være udfordrende, hvor nogle arbejder fra kl. 19.m til kl. 3.m under alle vejrforhold. De lider ofte under hån fra berusede mennesker og i nogle tilfælde verbal chikane, men de holder ud for den høje løn.

Pilot

En pilots job er et af de sværeste; Ud over konstant at være på farten skal piloter håndtere vejrforsinkelser, utilfredse eller uregerlige passagerer og kosmisk strålingseksponering. På trods af forventet jobvækst er konkurrencen om job hos store flyselskaber hård, hvilket gør det vanskeligt for mange at gå fra et mindre flyselskab til et topselskab.

Stillads

Stilladser er ansvarlige for svimlende midlertidige strukturer til støtte for bygningskonstruktion. De skal bygge denne bygning fra bunden og sikre, at den er sikker og holdbar for medarbejdere og materialer – et stort nej for alle, der er bange for højder.

Mortician

Morticians konfronteres dagligt med døden, da de skal forberede kroppen til begravelse. Rengøring, balsamering, pleje og dressing er alle en del af processen. De arbejder også lange og uregelmæssige timer for at forsørge den afdødes familie.

Fjernelse af landminer

Det er en del af militærets rolle flere steder i verden. På nogle områder er det dog ved at blive et privat marked. Fjernelse af landminer er et vanskeligt job, der kræver, at ekspertarbejdere gennemfører uden at forårsage en tragedie.

Livvagt

En livvagt er i det væsentlige et menneskeligt skjold for politikere, berømtheder og virksomhedsejere. De beskytter deres anklager mod tyveri, overfald, kidnapning, drab, chikane, tab af personlige oplysninger, trusler og andre strafbare handlinger. Det er især svært, når du ikke ved, hvad du kan forvente og skal være klar til at reagere på få sekunder. Ikke desto mindre lever mange livvagter for spændingen og den høje løn.

Comments are closed.