nyheder

Trænger du også til at lade op?

Arbejde slider på kroppen, og det gør det især, hvis du ikke under dig selv relevante pauser. Det er med at finde måder, hvorpå du rigtig kan lade op. Der er mange måder at finde ind til den rette metode for dig, men det kan være en dyr og langsommelig proces.

Derfor kan du gøre brug af lån penge med det samme eller sms-lån. Men det er kun nødvendigt, hvis du har et akut behov for behandling.

Sørg for at holde pauser i hverdagen

Der kan være billigere måder at finde ind til den rette pause for dig. Det skal emme af forkælelse, og det skal give dig fornyet energi. Mange gør brug af det varme brusebad eller karbad, som en måde at aktivere vagusnerven. Vagusnerven hører til den rolige del af nervesystemet, der hvor du er i hvile, fordøjer eller er glad. Det er det stik modsatte af at være stresset. Men det kan være en belastning for miljøet med det daglige varme vand til badet.

Derfor kan du med fordel aktivere vagusnerven ved at tørbørste din krop eller massere den let med hænderne. Det er en billig og gratis måde at få fornyet energi. Men det kan også være at nyde en varm kop te, hvor urterne og dampen beroliger dig. Det kan være, at du slapper af ved at meditere.

Der er mange måder at finde ind til mere ro. En lang gåtur i skoven kan give dig masser af energi, og det især hvis du kombinerer det med den taktile følelse af bark, mos og skovbund. På den måde kommer du helt ned i kroppen. En anden måde at sende stress ud af kroppen, det er ved at ryste din krop. Mange dyr bruger det instinktivt, men mennesket har desværre mistet denne evne i tidens løb.