nyheder

Tre gode råd til pakning af kufferten før en rejse

Når man drømmer sig væk til en eksotisk palmestrand med udsigt ud over det azurblå hav og en kølig drink ved liggestolen, er der ikke langt til, at man bestiller en flyrejse sydpå.

Lige meget hvor stort eller lille rejsebudgettet er, kan det være en stor fordel at tjekke de nuværende priser på fly- og charterrejser på https://www.flyarkaden.dk/, hvor I kan blive klogere på alle de muligheder for flyrejser, der er.

Når flyrejsen er bestilt, er der kun tilbage at finde ud af, hvad man skal pakke ned i kufferten. Det er tre gode råd til kuffertpakningen, som vi vil se nærmere på i denne artikel.

Tag flotte strømper med   

Selvom man vælger at flyve et varmt sted hen, siger al erfaring, at aftenerne og nætterne tit bliver kølige. Her er det et must at pakke nogle flotte strømper i kufferten, så man både kan holde varmen om fødderne om aftenen, og samtidig også se lidt smart ud, når man bevæger sig ud i nattelivet.

Disse flotte strømper kan være med flotte pangfarver, der matcher ens sko, hvis man for eksempel har sneakers eller kondisko på. De kan også bruges som strømper om natten, hvis man har en tendens til at fryse lidt om fødderne, mens man sover.

Tag solcreme med

En anden ting, der er helt essentiel at pakke ned i kufferten er solcreme. Her kommer faktoren an på, hvor hvid eller brun hud, du har i forvejen. Dem, der er af en rødhåret type, skal typisk have en højere solfaktor, fordi de som regel ikke har så meget pigment i deres hud til at beskytte sig mod solen.

Dem der har en brunere hud, kan som regel godt nøjes med mindre, men det er altid en god ide at have en høj solfaktor på, også af hensyn til UV-strålerne.

Tag et lommebælte med

Uanset hvor i verden, man rejser hen, er det altid godt at have en sikker opbevaring af sine penge, pas og øvrige værdigenstande. Især hvis man ikke kan låse dem inde på hotellet. Her kan det anbefales, at man pakker et lommebælte eller en pengekat, som kan tjene som pengepung, når man er ude i byen, på seightseeing, på byrundtur eller bådtur.

På den måde har du altid pengene sikkert på dig, så de er tilgængelige og lige ved hånden, når du nu skal købe en drink til liggestolen ved det azurblå hav.