artikel

Tur i byen fik min mobil ødelagt

Det var en fredag aften og mig og min kollega havde lige fået fri fra arbejde, vi besluttede os for at tage i byen da det ikke er noget vi får gjort ofte. 

På arbejdet er der ikke plads til at den sjov vi gerne vil have, så den må vi tage videre i byen og da det var en fredag aften var det en helt perfekt mulighed. 

Alle kollegerne virkede til at være på, så det gjorde vi og så var vi kommet ind på en klub og fik et bord og fik drukket en masse. 

Alle havde det sjovt og grinte og stemningen var rigtig god, Det var et rigtig godt øjeblik da man følte sig helt tætte på hinanden hvilket man ikke rigtig kan gøre på arbejdspladsen. 

Men Det var en rigtig god mulighed for at komme tættere på mine kollegaer, da jeg ved at efter den dag ville Vores forhold aldrig være bedre. 

Men dog da jeg vågnede næste dag kunne jeg se at min telefon var gået i stykker og Det var vist et uheld, men det stressede jeg ikke over for jeg havde hørt om fixphone.dk  fra en af mine venner som siger at de kan reparerer den nemt og hurtigt. 

Da jeg boede i nærheden af Hillerød var det det jeg gjorde, til min overraskelse så gik det meget stærkt og Det var god service og jeg var rigtig glad for hvordan min telefon kom tilbage. 

Så ligesom at min ven anbefalet det til mig så vil jeg også anbefale det til andre og efter den aften kunne jeg godt se på mine kollegaer at det ikke var sidste gang at vi skulle i byen, men nu vil jeg i det mindste ikke være bange for at ødelægge min telefon for jeg havde et godt sted at få den repareret.